PERSONAL ASSISTANT SERVICE

  • De jarige op originele wijze verrassen?
  • Die ene medewerker die zich extra heeft ingezet in het zonnetje zetten?
  • Een spreker voor een online congres op een persoonlijke wijze bedanken, exact op het moment dat hij klaar is met zijn praatje?

Wij hebben de oplossing: Parthen PA Service.

Parthen bestaat uit een groep enthousiaste en actieve mensen die een kei zijn in organiseren, plannen en inkopen. Deze krachten bundelen wij in een nieuwe dienst: Parthen PA Service.

Vanuit uw luie stoel kunt u ons inzetten om zaken voor u te regelen. Van presentjes voor medewerkers tot die hele speciale fles wijn voor een pensionada. Wij zijn van de persoonlijke benadering. U zit niet vast aan een vast assortiment uit een webshop, maar kunt exact aangeven wat u graag verzorgd zou willen hebben. Wij gaan het zelf inkopen, inpakken en stappen in de auto om het te bezorgen bij de ontvanger. Onze service is ook zeker niet gelimiteerd tot de zakelijke markt. Wij gaan net zo graag naar uw oma voor haar verjaardag en zingen veilig vanaf de stoep “lang zal ze leven”.


Contact

CORONA PROOF

U mag er uiteraard vanuit gaan dat alle onze diensten corona-proof uitgevoerd worden. Zo zorgen wij zelf voor voldoende handgel en eventueel mondkapjes en zullen wij aanraking met de ontvanger voorkomen.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de gevraagde dienst en inkoopprijs voor het product. Daarnaast brengen wij een kilometervergoeding in rekening.


Contact

Voor meer informatie of een offerte, aarzel niet en bel ons op 020-572 73 59 of mail ons via registration@parthen.nl .